Mindze rašė:
Na tarkim pabandysiu as paieskot to klaviso, jei rasiu tai resetinsiu.. Na ir taip pat pabandysiu 20 litru prisipilt. Beto po kiek laiko mazdaug turi viskas susitvarkyt, ir netgi benzo likuti rodyt?
Dėl dujines irangos - as buvau pasiryzes statytis tiesiogini ipurskima, taciau pasikalbejes su keliais servisais nusprendziau kad tie pinigai neverti tos irangos kad ir kokia ji gera butu. Tiek islaidos prieziurai, tiek pati iranga brangesne, isistaciau 2 kartos su eko sistema ir pirmoji savaite tikrai praejo puikiai, esu patenkintas.
Na, man taip buvo atsitike su benzu, kiek prisimenu benzą pyliau neišjungęs degimo, taigi gavau nuresetinti. Kaip bus su dujom žiūrėsiu, kai įsidėsiu. Kiek suprantu su dujomis yra kitaip, nes važiuojant su dujomis, borto kompas vis dėlto gauna duomenis iš liamda zondo ir kitų daviklių, skaičiuoja vidutinį ir momentį degalų sunaudojimą, kiek galima nuvažiuoti su likučiu ir kt. Gavęs pradinius duomenis isipylus benzo, jis matyt pagal vidutini degalų suvartojimą jau nustatė, kad ipiltas benzo kiekis jau turėjo pasibaigti, todėl praneša,kad reikia papildyti ir įjungia lemputę indikatorių, nors benzas nėra naudojamas, nes važiuoji tai su dujmis. Manau, kad lemputę ir kalbini sintezatorių ijungia ne bako daviklis, o kompas, kuris sumuoja ir bako daviklio ir kitų daviklių duomenis.Nuresetavimas gali padėtines kompas vėl gaus duomenis kiek dabar bake yra benzo, ir vėl pagal suvartojimą skaičiuos, kada vėl uždegti lemputę ir sušnekėti

Na tai mano nuomonė, o kaip iš tikrųju nežinau.
Gal galima jį apgauti, reikės žiūrėti, kai isidėsiu dujas, jei ir man taip atsitiks.
Klaipėdoje, dabar vienoje firmoje už 2 kartos EKO dujų įrangą paprašė 1700 Lt.su toroidiniu 48 ltr. talpos baku, kitoje už 1 kartos -1550 Lt taip pat su toroidiniu baku.Dar vis galvoju