Lietuvos Renault klubas

www.renaultclub.lt
Dabar yra Sek Rgs 05, 2010 06:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ] 
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Įdėjus dujas užsidegė benzino lemputė
StandartinėParašytas: Ket Spa 06, 2005 22:14 
Isidejau dujas, ir pradejau vazinet tik su dujom. Taciau kompas pas mane rode kad neva mazeja benzino bake ir galu gale uzsidege benzino lempute bei vokiskai praso kad pripilciau baka, nors bake benzino yra ir benzino rodykle yra pakilusi auksciau nulines ribos. Nekreipciau demesio jei tik degtu lempute, bet kai kiekviena karta jis rekia vokiskai arba tenka klausytis ispejamojo signalo tai biskeli uzknisa, gal visdelto kazkaip imanoma butu padaryt kad viskas butu ciki? Visgi benzino tai nemazeja bake kai vazineju su dujom. :)

Į viršų

Pranešimo tema: Re: uzsidege benzo lempute
StandartinėParašytas: Ket Spa 06, 2005 23:36 
Mindze rašė:
Isidejau dujas, ir pradejau vazinet tik su dujom. Taciau kompas pas mane rode kad neva mazeja benzino bake ir galu gale uzsidege benzino lempute bei vokiskai praso kad pripilciau baka, nors bake benzino yra ir benzino rodykle yra pakilusi auksciau nulines ribos. Nekreipciau demesio jei tik degtu lempute, bet kai kiekviena karta jis rekia vokiskai arba tenka klausytis ispejamojo signalo tai biskeli uzknisa, gal visdelto kazkaip imanoma butu padaryt kad viskas butu ciki? Visgi benzino tai nemazeja bake kai vazineju su dujom. :)

Sveikas,
Aš pats nesenai turiu Laguna Baccara 2.0 95m., nežinau ar galėsiu patarti, tik man buvo panašus atvejas su benzu. Kai bake beliko benzo apie kiek supratau 6-7 litrai užsidegė signalinė lemputė ir kalbinis sintezatorius prancuziškai įspejo, kad reikia įsipilti degalų. Kaip tą padariau -įsipyliau apie 20 ltr. signalinė lemputė neužgeso, ir kiekvieną kartą užvedus sintezatorius vis įspėdavo, kad reikia įsipilti degalų. Kai tai atsibodo, vairo kairėje pusėje apačioje atsidariau skydelio dangtelį-ten po juom pas mane yra kiek suprantu signalizacijos ar užvedimo blokavimo spynelė, bei garsiakalbis ir Klavišas dešinėje pusėje. Kai jį nuspaudžiau nusimetė ši klaida, kuri borto kompe matyt buvo užlūžusi. Dabar tai nebesikartoja.
Tiesa ir aš dabar ketinu dėti dujas tik neapsisprendžiau, kokią įrangą dėti?Gal galite patarti? :roll:

Į viršų

Pranešimo tema: Re: uzsidege benzo lempute
StandartinėParašytas: Pen Spa 07, 2005 07:59 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Mindze rašė:

Svarbiausiai kad bake benzo būtu nes gali buti surbliui kapec
O dėl to nekreipk dėmesio. Dujos kompui biški prota sumaišo, važiuoji važiuoji, o benzo nemažėjai (taip juk negali būti)
Po kiek laiko vėl viskas atsistato ir niekas nesikeikia ir net kiek liko benzo bake rodo

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Spa 07, 2005 13:57 
Na tarkim pabandysiu as paieskot to klaviso, jei rasiu tai resetinsiu.. Na ir taip pat pabandysiu 20 litru prisipilt. Beto po kiek laiko mazdaug turi viskas susitvarkyt, ir netgi benzo likuti rodyt?
Dėl dujines irangos - as buvau pasiryzes statytis tiesiogini ipurskima, taciau pasikalbejes su keliais servisais nusprendziau kad tie pinigai neverti tos irangos kad ir kokia ji gera butu. Tiek islaidos prieziurai, tiek pati iranga brangesne, isistaciau 2 kartos su eko sistema ir pirmoji savaite tikrai praejo puikiai, esu patenkintas.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Spa 07, 2005 18:45 
Mindze rašė:
Na tarkim pabandysiu as paieskot to klaviso, jei rasiu tai resetinsiu.. Na ir taip pat pabandysiu 20 litru prisipilt. Beto po kiek laiko mazdaug turi viskas susitvarkyt, ir netgi benzo likuti rodyt?
Dėl dujines irangos - as buvau pasiryzes statytis tiesiogini ipurskima, taciau pasikalbejes su keliais servisais nusprendziau kad tie pinigai neverti tos irangos kad ir kokia ji gera butu. Tiek islaidos prieziurai, tiek pati iranga brangesne, isistaciau 2 kartos su eko sistema ir pirmoji savaite tikrai praejo puikiai, esu patenkintas.

Na, man taip buvo atsitike su benzu, kiek prisimenu benzą pyliau neišjungęs degimo, taigi gavau nuresetinti. Kaip bus su dujom žiūrėsiu, kai įsidėsiu. Kiek suprantu su dujomis yra kitaip, nes važiuojant su dujomis, borto kompas vis dėlto gauna duomenis iš liamda zondo ir kitų daviklių, skaičiuoja vidutinį ir momentį degalų sunaudojimą, kiek galima nuvažiuoti su likučiu ir kt. Gavęs pradinius duomenis isipylus benzo, jis matyt pagal vidutini degalų suvartojimą jau nustatė, kad ipiltas benzo kiekis jau turėjo pasibaigti, todėl praneša,kad reikia papildyti ir įjungia lemputę indikatorių, nors benzas nėra naudojamas, nes važiuoji tai su dujmis. Manau, kad lemputę ir kalbini sintezatorių ijungia ne bako daviklis, o kompas, kuris sumuoja ir bako daviklio ir kitų daviklių duomenis.Nuresetavimas gali padėtines kompas vėl gaus duomenis kiek dabar bake yra benzo, ir vėl pagal suvartojimą skaičiuos, kada vėl uždegti lemputę ir sušnekėti :) Na tai mano nuomonė, o kaip iš tikrųju nežinau.
Gal galima jį apgauti, reikės žiūrėti, kai isidėsiu dujas, jei ir man taip atsitiks.
Klaipėdoje, dabar vienoje firmoje už 2 kartos EKO dujų įrangą paprašė 1700 Lt.su toroidiniu 48 ltr. talpos baku, kitoje už 1 kartos -1550 Lt taip pat su toroidiniu baku.Dar vis galvoju :?:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Spa 07, 2005 20:04 
na kaip matau tau nieks nepasiule IV kartos uz mazdaug 3000 lt. as tai apie I karta net negalvojau... beje to resetinimo mygtuko pas mane kaip ir nera. Ten yra lizdas, ateina 4 berods laidai, bet kaip juos reikia sujungti, sito as nzn.. As prosta isemiau kompo saugikli ir tada jis vel is naujo skaiciuoja kiek bake kuro.. tada jau nedega lempa. Bet negi visiem isistaciusiem II kartos dujas taip visada ji dega ir kompas sneka??

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Spa 07, 2005 20:40 
Važiuojant su dujomis būtina bake laikyti apie 20 ltr benzino. Tada jokių pranešimų kompas nepasakoja ir lemputė neužsidega - PATIKRINTA !!!

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Spa 07, 2005 21:50 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

patikrinta, gali ir 50 litru laikyti benzo ir vaziuoti 1000km ir lempute uzsidegs ir sneket prades.
kompas analizuoja km ir vaziavimo tempa ir sanaudas. ir atskaitos taska paiima uzvedimo metu buvusi benzo kieki.
uzgesinus ir istraukus rakteli, bent jau pas mane vel kompas pagauna, kad to benzo visgi yra.

klaustuks@one.lt

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Pen Spa 07, 2005 22:04 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Su kompu pasišnekejus pavažiuoju apie 15-20 km ir vėl viska gerai
dujos su eko
važinėju apie pusmeti dar problemu neturėjau (nusispjoviau per kairi peti tris kartus) :lol:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš Spa 08, 2005 19:45 
O pas mane ta lemputė jau šviečia metus su viršum :D
O jei rimtai tai važiuojant dujomis nevisiškai atjungtas benzino padavimas :roll:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Šeš Spa 08, 2005 23:57 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

na ji ir turi degt, benzas tai cirkuliuoja.
ir kompui tai neperduota, kad jus vaziuojate su kitu kuru...

klaustuks@one.lt

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ant Spa 11, 2005 05:50 
Vyrai, ar gi cia problema uzsideganti lempute. Pas mane ji irgi uzsidega, ir BOBA pasneka ( as ja tiesiog atjungiau su DISENGAGE mygtuku ), bet nuo to juk masina nestoja :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Ket Spa 13, 2005 13:42 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Tevukas rašė:
O pas mane ta lemputė jau šviečia metus su viršum :D

Pas mane irgi panasiai buvo, kol perdege lempute. Dabar kuro kieki rodo, ale lempute nebedega :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Įdėjus dujas užsidegė benzino lemputė
StandartinėParašytas: Pen Lie 30, 2010 12:15 
Atsijungęs
Naujokas

laguna RXE Kompas rodo, kad mieste benzino ryja 18litru kas gali buti???
Kokios nors klaidos ir kompas pradejo nesamones rodyti?
Pats vazineju ant duju, tai kaip suprasti sita jo poksta, ajsku benzo lempute ir dega. ;D bet nekreipiu demesiu uzgesinus varikli 3bruksniukai benzo rodo. bet erzina, kad rodo kompas 18litru buna daugiau ir maziau. padarius diegbnostika susitvarkytu viskas ar jau taip lemta jam rodyti tiek kuro

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: Pen Lie 30, 2010 22:52 
Atsijungęs
Dalyvis

H2O5 rašė:
laguna RXE Kompas rodo, kad mieste benzino ryja 18litru kas gali buti???...

Tikriausia perliesas misinys...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: Šeš Lie 31, 2010 09:53 
Atsijungęs
Naujokas

dujos sureguliuotos ar benzino per liesas misinys? ar isvis taip gali buti, kad benzo misinys reguliuojasi? Pirma karta girdziu.

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: Šeš Lie 31, 2010 22:58 
Atsijungęs
Dalyvis

H2O5 rašė:
dujos sureguliuotos ...

Kurios kartos iranga?... gal su varzteliu reguliuojama?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: Sek Rgp 01, 2010 16:17 
Atsijungęs
Naujokas

jo dujos paprastos, bet seniau viskas normalei buvo, pries pora dienu cia kazko subludijo, bet vazineju ant duju ir nemanau, kad imanoma, kad imtu tiek jis benzo, nes jis turetu begti nesudeges. o duju mieste ~10litru ima

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: Pir Rgp 02, 2010 09:24 
Atsijungęs
Dalyvis

H2O5 rašė:
... o duju mieste ~10litru ima

Ar speji nuvaziuoti nuo sviesoforo kol vel raudona sviesa uzsidega?... :mrgreen:

Tavo variklio kompas nezino kad masina vaziuoja su dujom... ir isskaiciuoja benzo sanaudas pagal purkstuko atidarimo laika/ Purkstukas aisku yra atjungtas ir benzas isvis nenaudojamas. Bet jei misinys yra liesas kompas vis didina purkstuko atidarimo laika kad sukompensuoti misinio suliesejima... ir daro taip iki tam leisto maksimumo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: Pir Rgp 02, 2010 10:04 
Atsijungęs
Naujokas

kaip suprasti ar speju??? ;D tai jei nespeciau, tai namo neparvaziuociau. :)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: Pir Rgp 02, 2010 20:11 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

gal pajunge kad dujas rodytu :idea:

Į viršų
 Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: Pir Rgp 02, 2010 23:15