Lietuvos Renault klubas

www.renaultclub.lt
Dabar yra Ant Spa 15, 2019 16:20

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Ant Sau 26, 2016 17:14 
Atsijungęs
Naujokas

Užsiregistravo: Ket Geg 21, 2015 15:32
Pranešimai: 2
Sveiki, neesu labai rimtas automobilių specialistas, tad prašau jūsų pagalbos. Turiu Renault Megane II 2003 1.6 benzininiu varikliu, apie spalį gal lapkritį pastebėjau, kad šaltesniu metu įjungus šildymą pro ortakius pučia šaltą orą, dažnai junkdavosi variklio vintiliatorius, tad iškart atėjo mintis, kad nebėra antifrizo. Pravėręs kapotą pamačiau, kad taip ir yra, tad dapyliau antifrizo, vėl buvo viskas tvarkoje, šildė viskas gerai. Paskui pasidarė keista ir vėl pūtė šaltą orą, dar pora kart buvau iki dabar dapylęs, kol šiandien vėl užpyliau ir nuėmęs uždengiamą plastmasę pamačiau, kad antifrizo lygis vos supylus labai labai žemas. Tik pradėjus pilt visas ir subėgo kažkur, lyg po apačia nieko ir nesimatė nei balos nei ką, o pačio antifrizo tėra tik ant bakelio dugno ir prie šlangutės lyg laikytusi šiek tiek. Variklis pašyla iki darbinės temperatūros, iš išmetimo jokio keisto dūmo nemeta. Gal kas galit pagelbėti? :(


Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Sau 26, 2016 20:39 
Atsijungęs
Valdybos narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Sek Geg 09, 2010 16:36
Pranešimai: 2258
Miestas: marijampolė
Pasižiūrėk,ar sandarus plėtimosi bakelio kamštis-antifrizas garuoja.

_________________
Tel-865901027 Amžinų variklių nėra,yra tik amžini stabdžiai...


Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Sau 27, 2016 16:20 
Atsijungęs
Naujokas

Užsiregistravo: Ket Geg 21, 2015 15:32
Pranešimai: 2
Ačiū bandantiems padėti. Problema jau išspręsta! :)


Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Sau 28, 2016 05:07 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: Ket Lap 03, 2005 09:11
Pranešimai: 13576
Miestas: Šiauliai
Renas rašė:
Ačiū bandantiems padėti. Problema jau išspręsta! :)

Norėtųsi sužinoti kur ši problema slypėjo? :roll:

_________________
Ex Espace II ir IV
Clio II
Clio IV Grandtour
Megane IV Grandtour


Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  
Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Nuolaida hostingui