Lietuvos Renault klubas

www.renaultclub.lt
Dabar yra Šeš Spa 10, 2026 01:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 677 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Tre Kov 03, 2010 20:22 
Atsijungęs
Dalyvis

edikss rašė:
Prasidejo ir man problemos su dujom. Ant benzo dirba gerai, iranga IV kartos. Kai persijungia ant duju, pradeda trukcioti, dingsta trauka, vos ne gesta. Pasilus varikliui iki darbines temp. lygtai viskas atsistato. Pakeiciau laidus ir zvakes, buvau pas dujininkus, sake gal pades purkstuku pravalymas, kadangi jau 50 tkm su dujom pravaryta.
Kaip manot ar verta juos valyti ar kame kitame gali buti problema?

O kokia iranga ir kokie purkstukai?

Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Kov 04, 2010 14:09 
Atsijungęs
Dalyvis

Virtualus rašė:
edikss rašė:
Prasidejo ir man problemos su dujom. Ant benzo dirba gerai, iranga IV kartos. Kai persijungia ant duju, pradeda trukcioti, dingsta trauka, vos ne gesta. Pasilus varikliui iki darbines temp. lygtai viskas atsistato. Pakeiciau laidus ir zvakes, buvau pas dujininkus, sake gal pades purkstuku pravalymas, kadangi jau 50 tkm su dujom pravaryta.
Kaip manot ar verta juos valyti ar kame kitame gali buti problema?

O kokia iranga ir kokie purkstukai?

Iranga TARTARINI, purkstukai nezinau kokie, manau turetu buti sios irangos.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 22, 2010 21:35 
Atsijungęs
Dalyvis

sveiki,
beda istiko mano espace III ,1998m. gamyklines dujos, 2,0l 8voztuvai, 84kw...olandiskos taip sake meisteris, ant duju nedirba visai, ant benzo prastokai, savaime kai uzsyla variklis pakyla apsukos, pergazuoji -ant to sykio lyg ir nukrinta, (cia viskas darosi kai dirba ant benzo), ant duju niekaip, ir kaip masina uzgesta jauciasi lauke lygtaiis benzo kvapas, patarkit, kas gali buti, kompiutetrine diagnostika variklio ziurejo ziurejo , viskas tvarkoj,,,, kur kaune ar aplink kauna yra firmele uzsiimanti dujines irangos dioagnostika, remontu...skamnibau i Propana, tas tik BRC italiska uzsiima, neremontuoja, o deda, taip man sake....kur kreiptis?/itariu kad gal cia voztuvas pastriges duju, ar gali taip buti???????? :shock: o gal koks kompas duju?/ar gali i tokiu metu gamyjkline deti kompa duju?///o reduktorius duju zinote kur pas mano espasa?/--Ogi po kairiu sparnu apacioje, apsaugomis uzklotas, tokio bajerio nemaciau
taigi, zmones, jei zinot ka-padekit...aciu

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 22, 2010 22:32 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Nepatikesi pas mane analogiska masina su gamyklinem dujom lygei tokia pati problema dujos mire pries savaite dar galu neradau bandysiu savaitgali kazka daryti ,tiesa problema jau antra karta pirma karta buvo mirus viena is relyciu ant duju reduktoriaus kainavo 20lt. bet si karta problema kazkur kitur nes relytes tikrinau sveikos

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 22, 2010 22:40 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Mindiushas rašė:
sveiki,
beda istiko mano espace III ,1998m. gamyklines dujos, 2,0l 8voztuvai, 84kw...olandiskos taip sake meisteris, ant duju nedirba visai, ant benzo prastokai, savaime kai uzsyla variklis pakyla apsukos, pergazuoji -ant to sykio lyg ir nukrinta, (cia viskas darosi kai dirba ant benzo), ant duju niekaip, ir kaip masina uzgesta jauciasi lauke lygtaiis benzo kvapas, patarkit, kas gali buti, kompiutetrine diagnostika variklio ziurejo ziurejo , viskas tvarkoj,,,, kur kaune ar aplink kauna yra firmele uzsiimanti dujines irangos dioagnostika, remontu...skamnibau i Propana, tas tik BRC italiska uzsiima, neremontuoja, o deda, taip man sake....kur kreiptis?/itariu kad gal cia voztuvas pastriges duju, ar gali taip buti???????? :shock: o gal koks kompas duju?/ar gali i tokiu metu gamyjkline deti kompa duju?///o reduktorius duju zinote kur pas mano espasa?/--Ogi po kairiu sparnu apacioje, apsaugomis uzklotas, tokio bajerio nemaciau

Norint taisyti dujų sistemą, visų pirma turi benzinu veikti be problemų. Blogai, jog reduktorius tokioje vietoje.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Kov 23, 2010 22:24 
Atsijungęs
Dalyvis

Stasiusiukas rašė:
Mindiushas rašė:
sveiki,

Norint taisyti dujų sistemą, visų pirma turi benzinu veikti be problemų. Blogai, jog reduktorius tokioje vietoje.

va butent stasiusiukai, kad ant benzo pradejo blogai dirbti kai ir dujos parejo,,,nznz kam i galva sove reduktoriu po kairiu sparnu pakisti, jis po apsaugom, bet nepatogu nes reikia arba duobes arba keltuvo...

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Kov 23, 2010 23:46 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Tarsi dujas maišytų kartu su benzinu. Gal tikrai dujų vožtuvas praleidžia, nors jie turėtų būti du. Vienas prie baliono, kitas prie reduktoriaus.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Kov 24, 2010 08:55 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Trys ten voztuvai stovi vienas prie baliono ir du ant redukoriaus

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Kov 24, 2010 16:07 
Atsijungęs
Dalyvis

Stasiusiukas rašė:
Tarsi dujas maišytų kartu su benzinu. Gal tikrai dujų vožtuvas praleidžia, nors jie turėtų būti du. Vienas prie baliono, kitas prie reduktoriaus.

va butent toks ispudis ir yra , kad kazkaip tai maiso benza su dujom...
mantos kazkaip nuramino del dideliu islaidu, duok dieve, kad 20lt uztektu...gal ka vyrai esat girdeje apie kitapus megoj esancia kursiug. 9a. firmele, serviseli ar kiap ten,,jie sutiko paziureti dujas, tai kita savaite vaziuosiu... gal kam teko su kursiug. 9a susidurti?/idomu kaip vyrai ten dirba???
bej, pranesiu koks man gedimas yra ir kaip viskas pasibaige....

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Kov 24, 2010 16:09 
Atsijungęs
Dalyvis

mantos rašė:
Nepatikesi pas mane analogiska masina su gamyklinem dujom lygei tokia pati problema dujos mire pries savaite dar galu neradau bandysiu savaitgali kazka daryti ,tiesa problema jau antra karta pirma karta buvo mirus viena is relyciu ant duju reduktoriaus kainavo 20lt. bet si karta problema kazkur kitur nes relytes tikrinau sveikos

o tavo duju reduktorius ir taip pat po kairiu sparnu apacioje???? tavo olandiskos ar italiskos, o gal velnias zino kokios dujos?? mano lygtais sake olandu...............

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Kov 24, 2010 21:09 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Pas mane olandiskos stovi taipat po kairiu sparnu, vasara gal reiks bandyti issikelti jas kurnors prie variklio bet labai jau baisei vietos nera aplinkui tenai,del kainos tai labai nesidziauk nes man tiek kainavo todel kad pats ardziau ,pats gedima susiradau ir pats susitvarkiau tik voztuvo rele tiek kainavo aleksoto turgui.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Kov 24, 2010 21:23 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Sveiki. Pirkau nesenai espace \\\ , desiuosi tiesioginio ipurskimo dujas pats, vietos tikrai nelabai yra reduktoriui, bet keleivio puseje radau salia vairo stiprintuvo. Reikia nepamirsti to kad jai zadate perkelti duju reduktoriu jis turi buti zemiau vandens lygio (Issipletimo bakelio)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Kov 24, 2010 23:08 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Gustas rašė:
Sveiki. Pirkau nesenai espace \\\ , desiuosi tiesioginio ipurskimo dujas pats, vietos tikrai nelabai yra reduktoriui, bet keleivio puseje radau salia vairo stiprintuvo. Reikia nepamirsti to kad jai zadate perkelti duju reduktoriu jis turi buti zemiau vandens lygio (Issipletimo bakelio)

Nu pas tave 16V tai turbut dar kitoks isdestimas ,reduktoriu perkelti i keleivio puse bus sunku nes dabar vairuotojo puseje po sparnu .As seip jau baigiu priprasti nulupu rato apsaugas ir buferi toliau jau imanoma prieiti. Beje ten tiesioginiui ipurskimuii reik lygtais kazka grezti sriegti ar turi patirties situose darbuose? :victory:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Kov 25, 2010 00:36 
Atsijungęs
Dalyvis

Alonso rašė:
klauskit

Labas,gal ir ne i tema,zmona vazineja a klas 140 mersiuku,ka manai kaip jis draugautu su dujomis,kokia yranga geriausia-ir kokia yrango skaina? aciu!

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Kov 27, 2010 16:48 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Mindiushas rašė:
sveiki,

Na as saviski jau susitvarkiau buvau issilupes reduktoriu, paskleidziau voztuvai veike gerai bet radau uzkepusia adata teko gerai pravalyti ,viskas kolkas veikia nezinau kaip ilgam ,bent jau zinosiu kur galu kita karta reiks ieskoti .Dziaugiuosi kad problema neelektronikoje nes tai mano silpna vieta . Gal kas zinote kur Kaune galima butu gauti remontini komplekta Vialle reduktoriui ir ar tenai buna adata?

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Kov 27, 2010 18:00 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Nu pas tave 16V tai turbut dar kitoks isdestimas ,reduktoriu perkelti i keleivio puse bus sunku nes dabar vairuotojo puseje po sparnu .As seip jau baigiu priprasti nulupu rato apsaugas ir buferi toliau jau imanoma prieiti. Beje ten tiesioginiui ipurskimuii reik lygtais kazka grezti sriegti ar turi patirties situose darbuose? :victory:

Taip reikia grezti ir sriegti i kolektoriu kad ten tiesiogiai eitu dujos is purkstuku, esu tame patyres nes montuoju dujas, kaip tik sia saivaite montavau tokiam espace kaip mano su 8V , sudetingai ten buvo pragrezti, reikejo varikli judinti i prieki, bet rezultatas to buvo vertas :lol:

Paskutinį kartą redagavo Gustas Šeš Kov 27, 2010 18:24. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Kov 27, 2010 18:02 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Beje reduktorius puikiai tilpo prie radijatoriaus netoli tepalo matuoklio.
Paveikslėlis

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Kov 27, 2010 18:41 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

[quote="Gustas"]Beje reduktorius puikiai tilpo prie radijatoriaus netoli tepalo matuoklio.

Neblogai pasidarbavai ,vieta reduktoriui irgi gerai parinkai ,gal esi girdejas kur gaut remontini Vialle reduktoriui ritoj gal bandysiu uzlekt i turgu aleksoto paieskot

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Kov 28, 2010 20:48 
Atsijungęs
Dalyvis

mantos rašė:
Mindiushas rašė:
sveiki,

Na as saviski jau susitvarkiau buvau issilupes reduktoriu, paskleidziau voztuvai veike gerai bet radau uzkepusia adata teko gerai pravalyti ,viskas kolkas veikia nezinau kaip ilgam ,bent jau zinosiu kur galu kita karta reiks ieskoti .Dziaugiuosi kad problema neelektronikoje nes tai mano silpna vieta . Gal kas zinote kur Kaune galima butu gauti remontini komplekta Vialle reduktoriui ir ar tenai buna adata?

mantos, as bandziau ardyti aplink reduktoriu, dujos iki reduktoriaus ateina, buciau pasiberes ir reduktoriu tik nezinau kur uzsisuka balionas kad neitu dujos i reduktoriu...gal tu zinai??? rele prie reduktoriuas dirba,tikrinau,,,,klausyk, tu jau ardei saviski reduktoriu--ar yra isviso duju stambus filtras, man atrodo kad jis gali buti uzsikimses, ten kur stoinikas yra 4 seskanciai ir ten atidarius ar ne ten tas duju filtras, nes man paskutinius du balionus tai (kai uzsipildavau pilna baliona) iki puses duju baliono vaziavo su dujom, o paskui jau nei is vietos...itariu kad galejo uzsinesti,,,ojei nera filtro tai gal galejo reduktriu uznesti(mano irgi VIALLE), jei taip tai gal eina pritaikyti nauja italiska reduktoriu...jei ne italiska, tai kur naujas olandiskas ir kie jis mazdaug??
dar klausimas--po kapotu is ten kur slanga ateina dujos yra toks trisakis(apacioje rele, ji veikia, tikrinau)virsuje trisakio vamzdelio matyti tokia adata ir jau ten neateina dujos,(ji turetu judeti kai eina dujos ane??) taigi, dujos iki reduktoriaus ateina o is reduktoriaus ne... speju arba filtras jei toks yra uzkistas arba amen reduktoriiui, ka manai,mantosai?? gal galetum savo tel nr duoti(jei nori atsiusk sms savo nr siuo numeriu 8 687 39701) , paskambinciau del savo bedos gal galetum ka patarti, juk tu jau paberei saviski reduktoriu ....

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Kov 28, 2010 22:25 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

mantos, as bandziau ardyti aplink reduktoriu, dujos iki reduktoriaus ateina, buciau pasiberes ir reduktoriu tik nezinau kur uzsisuka balionas kad neitu dujos i reduktoriu...gal tu zinai??? rele prie reduktoriuas dirba,tikrinau,,,,klausyk, tu jau ardei saviski reduktoriu--ar yra isviso duju stambus filtras, man atrodo kad jis gali buti uzsikimses, ten kur stoinikas yra 4 seskanciai ir ten atidarius ar ne ten tas duju filtras, nes man paskutinius du balionus tai (kai uzsipildavau pilna baliona) iki puses duju baliono vaziavo su dujom, o paskui jau nei is vietos...itariu kad galejo uzsinesti,,,ojei nera filtro tai gal galejo reduktriu uznesti(mano irgi VIALLE), jei taip tai gal eina pritaikyti nauja italiska reduktoriu...jei ne italiska, tai kur naujas olandiskas ir kie jis mazdaug??
dar klausimas--po kapotu is ten kur slanga ateina dujos yra toks trisakis(apacioje rele, ji veikia, tikrinau)virsuje trisakio vamzdelio matyti tokia adata ir jau ten neateina dujos,(ji turetu judeti kai eina dujos ane??) taigi, dujos iki reduktoriaus ateina o is reduktoriaus ne... speju arba filtras jei toks yra uzkistas arba amen reduktoriiui, ka manai,mantosai?? gal galetum savo tel nr duoti(jei nori atsiusk sms savo nr siuo numeriu 8 687 39701) , paskambinciau del savo bedos gal galetum ka patarti, juk tu jau paberei saviski reduktoriu ....[/quote]

Sveikas drasei lubk reduktoriu lauk duju uzsukinet nereikia viska padarys uz tave voztuvas esantis prie baliono dujos pabegs neilgiau 10sek. ir nustos nebent pas tave kitoks balionas (pas mane po dugnu balionas eina palei duslerkia T formos)tam keturkampami korpuse kur isisuka duju vamzdelis yra kietuju daleliu magnetinis filtras isivalyk ji atsukes keturis varzstus is apacios kad bus uzsinesias nelabai tiketina isiemes reduktoriu pirma pries paskleidziant pasitikrink abudu duju voztuvelius ar klaksi jei veikia tada ardyk atsargei reduktoriu skrodima darydamas ziurek kad nesuplesitum membranu buna prikepia prie korpuso taipat bet ka nuiminedamas reduktoriuje buk atsargus nes yra pora spiruokliu kurios
spraudziasi lauk gali isauti viska gerai isvalyk adata ten esanti turi laisvai vaiksioti,membranos nesuplysusios turetu viskas veikt ryt parasysiu tau jai kas neaisku galesi pasiskambint italiski reduktorei netinka sriegei nesutampa reik biski modifikuti o o landisku kitu reduktoriu neteko ciupineti

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 29, 2010 08:22 
Atsijungęs
Dalyvis

Sveikas drasei lubk reduktoriu lauk duju uzsukinet nereikia viska padarys uz tave voztuvas esantis prie baliono dujos pabegs neilgiau 10sek. ir nustos nebent pas tave kitoks balionas (pas mane po dugnu balionas eina palei duslerkia T formos)tam keturkampami korpuse kur isisuka duju vamzdelis yra kietuju daleliu magnetinis filtras isivalyk ji atsukes keturis varzstus is apacios kad bus uzsinesias nelabai tiketina isiemes reduktoriu pirma pries paskleidziant pasitikrink abudu duju voztuvelius ar klaksi jei veikia tada ardyk atsargei reduktoriu skrodima darydamas ziurek kad nesuplesitum membranu buna prikepia prie korpuso taipat bet ka nuiminedamas reduktoriuje buk atsargus nes yra pora spiruokliu kurios
spraudziasi lauk gali isauti viska gerai isvalyk adata ten esanti turi laisvai vaiksioti,membranos nesuplysusios turetu viskas veikt ryt parasysiu tau jai kas neaisku galesi pasiskambint italiski reduktorei netinka sriegei nesutampa reik biski modifikuti o o landisku kitu reduktoriu neteko ciupineti[/quote]

labas, duju balionas pas mane analogiskas kaip ir pas tave T formos... na jei dar parasysi , kad tavo espeiso spalva zalias perlamutras tamsus tai sutapimas 100proc.... :) gal ir salonas tavo odinis?? viskas aisku... tai vadinasi filtras dujinis tik tas magnetinis kietuju daleliu... supratau...einu skersti reduktoriaus...blyn idomu,,,dar niekad nagu prie duju nekisau... visad buna pirmas kartas... aciu uz info :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 29, 2010 19:23 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

[/quote]
labas, duju balionas pas mane analogiskas kaip ir pas tave T formos... na jei dar parasysi , kad tavo espeiso spalva zalias perlamutras tamsus tai sutapimas 100proc.... :) gal ir salonas tavo odinis?? viskas aisku... tai vadinasi filtras dujinis tik tas magnetinis kietuju daleliu... supratau...einu skersti reduktoriaus...blyn idomu,,,dar niekad nagu prie duju nekisau... visad buna pirmas kartas... aciu uz info :)[/quote]

Ne maniskis tamsei pilkas parlamutras ,salonas neodinis nors labai noreciau sekmes skerdime :lol:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Bal 05, 2010 18:04 
Atsijungęs
Dalyvis

mantos rašė:

labas, duju balionas pas mane analogiskas kaip ir pas tave T formos... na jei dar parasysi , kad tavo espeiso spalva zalias perlamutras tamsus tai sutapimas 100proc.... :) gal ir salonas tavo odinis?? viskas aisku... tai vadinasi filtras dujinis tik tas magnetinis kietuju daleliu... supratau...einu skersti reduktoriaus...blyn idomu,,,dar niekad nagu prie duju nekisau... visad buna pirmas kartas... aciu uz info :)[/quote]

Ne maniskis tamsei pilkas parlamutras ,salonas neodinis nors labai noreciau sekmes skerdime :lol:[/quote]
jau dujas sutvarkiau, buvo nuejes vienas is voztuvu, neveike...ir ten kur po kapotu yra toks trisakis, tai laisvos eigos reguliatorisu buvo sugedes,,,dabar ant duju jau dirba :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Bal 05, 2010 20:04 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Mindiushas rašė:
mantos rašė:

labas, duju balionas pas mane analogiskas kaip ir pas tave T formos... na jei dar parasysi , kad tavo espeiso spalva zalias perlamutras tamsus tai sutapimas 100proc.... :) gal ir salonas tavo odinis?? viskas aisku... tai vadinasi filtras dujinis tik tas magnetinis kietuju daleliu... supratau...einu skersti reduktoriaus...blyn idomu,,,dar niekad nagu prie duju nekisau... visad buna pirmas kartas... aciu uz info :)

Ne maniskis tamsei pilkas parlamutras ,salonas neodinis nors labai noreciau sekmes skerdime :lol:[/quote]
jau dujas sutvarkiau, buvo nuejes vienas is voztuvu, neveike...ir ten kur po kapotu yra toks trisakis, tai laisvos eigos reguliatorisu buvo sugedes,,,dabar ant duju jau dirba :)[/quote]

Kur dalis pirkai gal ir man prireiks ateity

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Bal 11, 2010 19:27 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Problema: Iš buferio per prievartą buvo išluptas dujų užpildymo lizdas. Ir dabar į savo vietą jo įstatyti iš vidinės pusės nepavyksta, matomai buvo iš lauko pusės dėtas, kad skylę uždengtų.
Klausimas: Ar be dujininkų pagalbos galima atsukti tą pačią galvutė nuo vamzdelio, einančio į balioną? Yra ten koks vožtuvas, kuris neduoda dujoms ištekėti? Ar pačioje galvutėje esantis šratas ir sulaiko dujas? Nes nemanau, kad taip galėtų būti.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Bal 12, 2010 14:17 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Niekshas rašė:
Problema: Iš buferio per prievartą buvo išluptas dujų užpildymo lizdas. Ir dabar į savo vietą jo įstatyti iš vidinės pusės nepavyksta, matomai buvo iš lauko pusės dėtas, kad skylę uždengtų.
Klausimas: Ar be dujininkų pagalbos galima atsukti tą pačią galvutė nuo vamzdelio, einančio į balioną? Yra ten koks vožtuvas, kuris neduoda dujoms ištekėti? Ar pačioje galvutėje esantis šratas ir sulaiko dujas? Nes nemanau, kad taip galėtų būti.

yra ir balione vozhtuvas(bent turetu buti) del visa ko gali aisku uzsukti kranus duju prie baliono....... atsukus biski pasnypsh ir nustos atsargiai nenusisaldyk ranku :D

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Bal 12, 2010 20:21 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Problema išspręsta. Šiaip buvau pamiršęs, kad prie baliono galima užsukti dujas, bet neprireikė to, nes vis tiek užpildymo tos galvos visi varžtai tiek supuvę, kad ten išardyti nebe įmanoma. Paprasčiausiai, su daug jėgos, ir trupučiu padraskymo įstačiau į vietą ir kol kas laikosi, gal laikysis, stipriai įsiveržė.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Bal 23, 2010 20:47 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

sveiki.. norejau pasidometi..turiu safrana 3.0l su antros kartos dujomis... ir isgirdau kad galima pareguliuoti ant trilitriniu kad duju imtu kokia 13l ar tai imanoma tikrai? kur kaune gal parekomenduosite nuvaziuoti pasidometi placiau? :) ir gal net susireguliuoti

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Bal 25, 2010 09:33 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

13l mieste? kad vargu. iki 15-16 dar sutinku, imanoma - maniskis taip valgo.
13l nebent autostradoj paspaudziant, 11-12 jei ramiai keliauji.

jei nori pareguliuoti, vaziuojant i milikoniu kalna, po kaire bus garaziukai, ant paties kalno, ten daug uzrasu su 'reguliuoju dujas', nepastebeti neimanoma.
isuki i garaziukus ir pirmas garazas po desine. 2 zmones jau rekomendavo, grupiokas espace ten reguliavo. normalu.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Bal 25, 2010 10:21 
Atsijungęs
Narys
Vartotojo avataras

strix rašė:
13l mieste? kad vargu. iki 15-16 dar sutinku, imanoma - maniskis taip valgo.
13l nebent autostradoj paspaudziant, 11-12 jei ramiai keliauji.

jei nori pareguliuoti, vaziuojant i milikoniu kalna, po kaire bus garaziukai, ant paties kalno, ten daug uzrasu su 'reguliuoju dujas', nepastebeti neimanoma.
isuki i garaziukus ir pirmas garazas po desine. 2 zmones jau rekomendavo, grupiokas espace ten reguliavo. normalu.

pareguliuot gal ir gali - tik ar liks dar traukos nors kiek tai klausimas ;) maniske 2.2 12V valgydavo mieste 13,5l normaliai traukai esant...

Į viršų
Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 677 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Nuolaida hostingui