Lietuvos Renault klubas

www.renaultclub.lt
Dabar yra Sek Spa 11, 2026 15:53

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 222 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Ket Lie 16, 2009 21:29 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

Saulutis rašė:
Energetikas rašė:
Nezinau, cia jau reikia su Dariumi tartis, jis ten pagrindinis serviso savininkas ir meistras :mrgreen: :lol:

Bet tu vadybininkas? Juk pats taip minejai...

Garazo savininkas virsesnis uz vadybininkeli... :lol:

Ex Megane IV Grandtour
AUSTRAL ESPRIT ALPINE :)

Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Spa 31, 2009 18:13 
man safras labai pradejo "ryti" kura, kas imanoma patikrinau, daugiau nezinau kur ziureti reikia vaziuoti pas meistrus, speju teks daryti diagnostika. kur patarsit vaziuoti? sostena paskutinej vietoj :lol:
beje kaip kainos automagijoj? :wink:

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Spa 31, 2009 20:01 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

gisas rašė:
man safras labai pradejo "ryti" kura, kas imanoma patikrinau, daugiau nezinau kur ziureti reikia vaziuoti pas meistrus, speju teks daryti diagnostika. kur patarsit vaziuoti? sostena paskutinej vietoj :lol:

I Automagija gal irgi nevaziuok... :lol: Del diagnostikos siulyciau pasiskambnti Vitalij77 :wink:

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Spa 31, 2009 20:03 
Energetikas rašė:
gisas rašė:

I Automagija gal irgi nevaziuok... :lol: Del diagnostikos siulyciau pasiskambnti Vitalij77 :wink:

vitalij gali padaryti diagnoistika tik naujiem modeliam pas mane per sena jungtis, jis tokios neturi. o kodel automagija ne? blogai dirba ar dirba sostenos kainomis? :lol:

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Spa 31, 2009 20:09 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

gisas rašė:
vitalij gali padaryti diagnoistika tik naujiem modeliam pas mane per sena jungtis, jis tokios neturi. o kodel automagija ne? blogai dirba ar dirba sostenos kainomis? :lol:

Keisk masina... :lol:
Automagija brangiai nori, bet jei studentas "kapeiku" turi, tai prasom :lol:
Kai nuvariau savo su neveikiancia kondiske pradejo "burti", kad kompa reikes tvarkyti, cia Espace IV daznas gedimas ir t.t. O su Vitalka radom tik nepajungta viena davikli ir problema issprendem :wink: Toliau - issikrove akumas, dakroviau ir nuvariau i Automagija (nes ju garantija), tai pasiule isimti akuma ir palikti... :lol: Tikri "artistai", al as ju kieme turiu palikti auto be signalizacijos... Mano nuomone apie juos labai subjuro. Tiesa, dar pabandyk paieskoti skundu sia tema intike, tikrai ne viena esu mates :roll:

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Spa 31, 2009 20:21 
Energetikas rašė:
gisas rašė:

Keisk masina... :lol:
Automagija brangiai nori, bet jei studentas "kapeiku" turi, tai prasom :lol:
Kai nuvariau savo su neveikiancia kondiske pradejo "burti", kad kompa reikes tvarkyti, cia Espace IV daznas gedimas ir t.t. O su Vitalka radom tik nepajungta viena davikli ir problema issprendem :wink: Toliau - issikrove akumas, dakroviau ir nuvariau i Automagija (nes ju garantija), tai pasiule isimti akuma ir palikti... :lol: Tikri "artistai", al as ju kieme turiu palikti auto be signalizacijos... Mano nuomone apie juos labai subjuro. Tiesa, dar pabandyk paieskoti skundu sia tema intike, tikrai ne viena esu mates :roll:

masinos nekeisiu, o uz remonta geriau daugiau mokesiu svarbu kad suremontuotu :lol: tik nezinau kur :roll:

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Lap 02, 2009 09:45 
kaip autoera ? yra kas nors langesi? :roll:

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Gru 12, 2009 17:12 
Atsijungęs
Dalyvis

o gal kas parekomenduotų meistrą galintį tvarkingai pakeist paskirstymo diržą? :roll:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Gru 12, 2009 21:12 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Insane rašė:
o gal kas parekomenduotų meistrą galintį tvarkingai pakeist paskirstymo diržą? :roll:

trecedieni as varysiu savo espeisiuka pas viena meistriuka kad pakeistu pagrindini dirza, galesiu del taves sustarti

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Gru 12, 2009 22:50 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

gisas rašė:
Energetikas rašė:

Jo mano kompas nekimba prie Safraniu.
Bet dazniausiai benzams jei kura pradeda ryti liambda pareina. O ji patikrint kompo nereikia.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Gru 13, 2009 11:44 
Atsijungęs
Dalyvis

arvis_LG rašė:
trecedieni as varysiu savo espeisiuka pas viena meistriuka kad pakeistu pagrindini dirza, galesiu del taves sustarti

o kas per meistriukas? :roll:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Gru 13, 2009 13:58 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Insane rašė:
arvis_LG rašė:

o kas per meistriukas? :roll:

zemaites gatves pabaigoje, as ten dazniausiai stambius remontus darausi

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Gru 14, 2009 08:54 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

Insane rašė:

Planuoju irgi tokius darbus atlikineti... Meistriukas - buvusioje "Elnio" teritorijoje: 861327356, Andrius. Maniskei zadejo uz 200Lt. pakeisti. Siaip, atrodo, gerai dirba - kol kas tik smulkesnius remonto darbus maniskei atlikinejo. Ziuresim, kaip cia bus su tuo dirzu :roll: :D

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Gru 14, 2009 11:31 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Energetikas rašė:
Insane rašė:

Planuoju irgi tokius darbus atlikineti... Meistriukas - buvusioje "Elnio" teritorijoje: 861327356, Andrius. Maniskei zadejo uz 200Lt. pakeisti. Siaip, atrodo, gerai dirba - kol kas tik smulkesnius remonto darbus maniskei atlikinejo. Ziuresim, kaip cia bus su tuo dirzu :roll: :D

man uz 80 , diras is galbut uz 35 (net pats kestas nustebo kad vokiskias ir toks pigus)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Gru 14, 2009 12:26 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

arvis_LG rašė:
man uz 80 , diras is galbut uz 35 (net pats kestas nustebo kad vokiskias ir toks pigus)

Taviskei gerokai maziau darbo ir priejimai geri... O dirzas ir abu guoliai 395Lt. pas "Prancuza" kainavo :roll:

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Gru 14, 2009 12:47 
Atsijungęs
Naujokas

tai kur tu čia tuos diržus pirkai taigi rašiau ,kad 2,2 Dci varikliui originalu komplekta klubiečiam už 298Lt atiduodu.
o ar ne tu pirkai trečiadieni ,nes tada tau už 295 atidavem :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Gru 14, 2009 16:34 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Insane rašė:

kalusiau siandie kiek tau kainuotu pakeitimas dirzo, - 80Lt kaip ir man , odirzo kaina gali suzinotis pas Glabut, jo parduotuve yra geguziu gatveje, jei daugiau info nori pasiskambink man duosiu numerius kad iki galo viska susitartum

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Gru 14, 2009 16:47 
Atsijungęs
Klubietis

Energetikas rašė:
arvis_LG rašė:

Taviskei gerokai maziau darbo ir priejimai geri... O dirzas ir abu guoliai 395Lt. pas "Prancuza" kainavo :roll:

matau kad nusipirkai komplekta :evil: ple,daugiau niekam nieko nebepirksiu kol negausiu kapeiku... :evil: :evil: :evil:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Gru 14, 2009 17:22 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

Sauliux rašė:
matau kad nusipirkai komplekta :evil: ple,daugiau niekam nieko nebepirksiu kol negausiu kapeiku... :evil: :evil: :evil:

:shock: O tu blyn... :banghead: Kazkaip nefainiai - nesusitarem iki galo :banghead: :(
Sauliux rašė:
tai kur tu čia tuos diržus pirkai taigi rašiau ,kad 2,2 Dci varikliui originalu komplekta klubiečiam už 298Lt atiduodu.
o ar ne tu pirkai trečiadieni ,nes tada tau už 295 atidavem :)

As ten is jusu ir pirkau :)

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Gru 15, 2009 12:52 
Atsijungęs
Dalyvis

arvis_LG rašė:
Insane rašė:

kalusiau siandie kiek tau kainuotu pakeitimas dirzo, - 80Lt kaip ir man , odirzo kaina gali suzinotis pas Glabut, jo parduotuve yra geguziu gatveje, jei daugiau info nori pasiskambink man duosiu numerius kad iki galo viska susitartum

tada būtų labai gerai, jei parašytum kaip ryt tie darbais bus :wink: tada susiskambintumėm dėl tų numerių :idea: :roll:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Gru 16, 2009 12:12 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

mano jau masiniuaks garaziuke , sake iki pabaigos darbo bus padaryta , tu man paskabink ,Insane, nes as tau nezianu kaip paskambinti , mano nr yra parase

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Gru 16, 2009 19:05 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

nu va , pasikeiciau 3 dirzus variklio, pagrindinio dirzo itempeje, dingos cypcejimas , pasirodo itempimo guoliukas toky garsa skleide . detales + darbas = 240

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Sau 08, 2010 09:55 
Atsijungęs
Dalyvis

Reikalas toks, kad meistras Žemaitės gatvės gale tokiam varikliui diržų nepakeis. Sakė, kad reikia kažkokiu kompu kažką pažiūrėt, o jis tokio neturi. Nelabai supratau, nors manau, kad meistras taip pat. Važiuodamas link namų užsukau į dyzestop'a. Ten pasakė, kad darbai - 200lt, guolių jie nežiūri, o keičia, nes taip reikia ir iš vis, nelabai man ten patiko. Buvau Kauno gatvėj, 29A jei neklystu. Meistrai pasirodė geri, tačiau sakė tokio variklio nebenori apsiimt, per daug darbo, nebent mokėčiau 200lt..
Tai va. Diržų dilema vis dar neišspręsta ir dvi savaites nesišviečia pragiedrulių, nes būsiu Kaune.
P.S. - Gal vis dėl to kas žinot, kur patikimai pasidaryt tą visą diržų reikalą? Negi reiks važiuot į autorizuotą servisą :idea: :|

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Sau 08, 2010 10:30 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

Insane rašė:
Reikalas toks, kad meistras Žemaitės gatvės gale tokiam varikliui diržų nepakeis. Sakė, kad reikia kažkokiu kompu kažką pažiūrėt, o jis tokio neturi. Nelabai supratau, nors manau, kad meistras taip pat. Važiuodamas link namų užsukau į dyzestop'a. Ten pasakė, kad darbai - 200lt, guolių jie nežiūri, o keičia, nes taip reikia ir iš vis, nelabai man ten patiko. Buvau Kauno gatvėj, 29A jei neklystu. Meistrai pasirodė geri, tačiau sakė tokio variklio nebenori apsiimt, per daug darbo, nebent mokėčiau 200lt..
Tai va. Diržų dilema vis dar neišspręsta ir dvi savaites nesišviečia pragiedrulių, nes būsiu Kaune.
P.S. - Gal vis dėl to kas žinot, kur patikimai pasidaryt tą visą diržų reikalą? Negi reiks važiuot į autorizuotą servisą :idea: :|

As juk tau rasiau: "Meistriukas - buvusioje "Elnio" teritorijoje: 861327356, Andrius. Maniskei zadejo uz 200Lt. pakeisti." Saviskei jau pasikeiciau, sumokejau 180Lt. Nesuprantu, kur cia tamstos problema? Ar nori, kad uz aciu kas pakeistu? :roll: Ar bent skambinaisi tam zmogui, klausei darbu kainos? Kazkaip idomiai ieskai - galvoji gal, kad tau turetu meistrai skambinti ir siulytis... Per tiek laiko jau senai galejai pasikeisti ir dirza ir guolius. Ir del guoliu gerai pasake, kad neziuri, o keicia - juk suteikia garantija, o jei tau uzkirs guoli po kokio menesio ir del to truks dirzas, tai is karto atleksi pas tuos meistrus, kad tvarkytu nemokamai... :!:

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Sau 08, 2010 11:47 
Atsijungęs
Dalyvis

Energetikas rašė:
Insane rašė:

As juk tau rasiau: "Meistriukas - buvusioje "Elnio" teritorijoje: 861327356, Andrius. Maniskei zadejo uz 200Lt. pakeisti." Saviskei jau pasikeiciau, sumokejau 180Lt. Nesuprantu, kur cia tamstos problema? Ar nori, kad uz aciu kas pakeistu? :roll: Ar bent skambinaisi tam zmogui, klausei darbu kainos? Kazkaip idomiai ieskai - galvoji gal, kad tau turetu meistrai skambinti ir siulytis... Per tiek laiko jau senai galejai pasikeisti ir dirza ir guolius. Ir del guoliu gerai pasake, kad neziuri, o keicia - juk suteikia garantija, o jei tau uzkirs guoli po kokio menesio ir del to truks dirzas, tai is karto atleksi pas tuos meistrus, kad tvarkytu nemokamai... :!:

Nenoriu, kad kas už ačiū pakeistų, tiesiog tokie pasisakymai kaip „per daug darbo“ ar „keičiam viską“ ir maždaug ne tavo reikalas ką - nenuteikia teigiamai. O per tiek laiko nepasikeičiau, nes buvau užsirašęs šiandienai pas meistrą, kuris nuvažiavus pasakė „galvojau ne toks variklis“ ir jog negali pakeist.. :| beje, kiek kainavo detalės prie darbo tavajam modeliui?

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Sau 08, 2010 14:34 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

Insane rašė:
Nenoriu, kad kas už ačiū pakeistų, tiesiog tokie pasisakymai kaip „per daug darbo“ ar „keičiam viską“ ir maždaug ne tavo reikalas ką - nenuteikia teigiamai. O per tiek laiko nepasikeičiau, nes buvau užsirašęs šiandienai pas meistrą, kuris nuvažiavus pasakė „galvojau ne toks variklis“ ir jog negali pakeist.. :| beje, kiek kainavo detalės prie darbo tavajam modeliui?

Mano 2,2dci variklis, komplekta - dirzelis + 2 guoliai gavau uz 295Lt. Siaip gali kainuoti atskirai iki kokiu 400-500Lt. :wink: Manau, taviskiam turetu buti truputi pigiau. Be to tavajai ir piejimas patogesnis - zodziu, tu jam pasiskambink, o jei kaina ar dar kas netiks, tuomet ir nekeisi... Tik ilgai nezaisk, kad paskui daugiau bedos neturetum :banghead:

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Sau 08, 2010 19:29 
Atsijungęs
Dalyvis

Energetikas rašė:
Mano 2,2dci variklis, komplekta - dirzelis + 2 guoliai gavau uz 295Lt. Siaip gali kainuoti atskirai iki kokiu 400-500Lt. :wink: Manau, taviskiam turetu buti truputi pigiau. Be to tavajai ir piejimas patogesnis - zodziu, tu jam pasiskambink, o jei kaina ar dar kas netiks, tuomet ir nekeisi... Tik ilgai nezaisk, kad paskui daugiau bedos neturetum :banghead:

Kas be ko - ilgai nežaisiu. Skambinau Andriui. Telefonu pasirodė labai kvalifikuotas meistras, tik dėl detalių kainų liepė pasiklaust parduotuvėj. Guolius sakė pažiūrės išardęs, gal neteks keist. Ačiū už pagalbą. Liks tik apsižiūrinėt kainas, kur pigiau ;)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Spa 14, 2010 13:58 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

sveiki.noriu pasitikrint zvakes ir jei bus blogu pasikeist jas.masina laguna 98m 83kw 2.2td.Siauliai.tikrinaus su lempute , ant visu zvakiu atrodo dega , bet nepasitikiu as tokiu tikrinimu.servise vienam klausiau 30lt patikrinimas o del pakeitimo sako sunku su lagunom , tipo labai sunkiai atsisuka ir gali brangiau kainuot.tai nezinau parasykit realias kainas uz patikrinima visu zvakiu. ir uz zvake+pakeitimas (1vnt).seip gal net ne zvakes , bet pradedu nuo ju nes dabar naktim apie 0 laipsniu ir sunkiai kuriasi. ir pasakykit normalu servisa ar garaza siauliuose :) dekui

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Spa 14, 2010 20:15 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

einzig rašė:
sveiki.noriu pasitikrint zvakes ir jei bus blogu pasikeist jas.masina laguna 98m 83kw 2.2td.Siauliai.tikrinaus su lempute , ant visu zvakiu atrodo dega , bet nepasitikiu as tokiu tikrinimu.servise vienam klausiau 30lt patikrinimas o del pakeitimo sako sunku su lagunom , tipo labai sunkiai atsisuka ir gali brangiau kainuot.tai nezinau parasykit realias kainas uz patikrinima visu zvakiu. ir uz zvake+pakeitimas (1vnt).seip gal net ne zvakes , bet pradedu nuo ju nes dabar naktim apie 0 laipsniu ir sunkiai kuriasi. ir pasakykit normalu servisa ar garaza siauliuose :) dekui

Varyk pas Vitalka :D memberlist.php?mode=viewprofile&u=1004312 Tel.: 868372474 patikrins jis tau tas zvakes ir dar daugiau, jei reikes, paziures :wink: :D Pakeitimas tai tikrai nebrangiai kainuos, o zvakiu tai pasiskambink ir pasiklausk kainos pas musu partnerius: UAB "Austma" Vilniaus g. 72, Siauliai, tel.: 502525 :victory:

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Lap 15, 2010 19:50 
Atsijungęs
Naujokas

Sveiki, gal kas galit nukreipt pas elektrikus patikimus.Beda toki, kad iskraudinej akuma, nuvarem pas vienus pasake kad generatorius nekraun, vijos perejo. nupirkom deveta generatoriu kuris tikrai gerai krove senojoj masinoj, o perdejo pas mus rodo kad 13,2 kaip pilnai apkrauta viskas sujungta. aiskina kad mazai krauna. tai gaunas ixfailai, vienoje puikei veike, o kitoje nebeveik.Seip galvociau kad gal kazkur nutekin elektra kazkas, tai reiks surast gera meistra kuris rimtai uzsiimtu tuom. Tai gal kas zinote toki, buciau labai dekingas

Į viršų
Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 222 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Nuolaida hostingui