Lietuvos Renault klubas

www.renaultclub.lt
Dabar yra Sek Spa 11, 2026 02:43

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1693 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 57  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 12:55 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:
:D kad ESPACE'as tai tik penas servisistams, sako jų vairuotojai pastoviai migrena serga :D
o jei rimtai tai meistriukai sakė nei lagūnų nei espace'ų neimti tai aš jais ir pasitikiu...

o grand Scenico gale man tos sėdynės ir nereikalingos aš jas išlupsiu, man bagažinės reikia vežimaitį įvaryti :D

As tau sakau sok i sulini ;] Jai taip visu klausai :]
Kazi ar bent yra mate padoria ne ju ciupineta laguna? Aisku jai taukinapirsciai pridirba nuremontuoja o lietuvis nukaisia, tai ko bereikia noret is tokios masinos.

Turiu tave nuliudint bet laguna isties meistru giriama ;] Beto pats asmeniskai pff pfff neturejau su gedimo ir vaziuoju iki siol, neskaitant kad tepalus keiciau kalades, dirzus, na tai kas butina, o pakaba irgi teko rakt, bet nieko keista, jai per metus su ja padariau 48'000 km ivairio gerumo keliais, tai savaime aisku jog nenauja pakaba pareikalaus biski investicijos, o tas remontas lyginant su tokiu pat metu audi man centus kainavo.

Kas liecia espace, kazkodel pas mane ant kiemo keli stovi, zmones jau vazineja nebepirmus metus ir yra patenkinti siais modeliais ;]

Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 13:08 
Atsijungęs
Klubietis

N3xt rašė:
Kazi ar bent yra mate padoria ne ju ciupineta laguna? Aisku jai taukinapirsciai pridirba nuremontuoja o lietuvis nukaisia, tai ko bereikia noret is tokios masinos.

Turiu tave nuliudint bet laguna isties meistru giriama ;] Beto pats asmeniskai pff pfff neturejau su gedimo ir vaziuoju iki siol, neskaitant kad tepalus keiciau kalades, dirzus, na tai kas butina, o pakaba irgi teko rakt, bet nieko keista, jai per metus su ja padariau 48'000 km ivairio gerumo keliais, tai savaime aisku jog nenauja pakaba pareikalaus biski investicijos, o tas remontas lyginant su tokiu pat metu audi man centus kainavo.

Kas liecia espace, kazkodel pas mane ant kiemo keli stovi, zmones jau vazineja nebepirmus metus ir yra patenkinti siais modeliais ;]

Čia apie antra lagunas ir ketvirtus espeisus kalba eina :)

BMW 530d '04 E60 Ex
BMW 528i '10 F10

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 17:24 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

nu ką aš tau Energetikai galiu pasakyti, pasitinkiu mestrais su ilga renault serviso patirtimi, o tu matyt pasitiki savimi ir garažiniais: Fedka ir Petka 8)

Toyota Corrolla 1,6 08'
Yamaha XV1900 Roadliner Vtwin 06'

Paskutinį kartą redagavo DainiusD Pen Kov 12, 2010 17:26. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 17:25 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

NForce rašė:
N3xt rašė:

Čia apie antra lagunas ir ketvirtus espeisus kalba eina :)

Taip.

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 17:43 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:
nu ką aš tau Energetikai galiu pasakyti, pasitinkiu mestrais su ilga renault serviso patirtimi, o tu matyt pasitiki savimi ir garažiniais: Fedka ir Petka 8)

O kuom jie blogiau tvarko? Kad pigiau tai cia FAKTAS :!: Varyk i Sostena tvarkyti tuomet, jei jau taip nepasitiki "garaziniais" :roll: Man nereikia ju idiotisku saskaitu su trim nuliais, kai tuo tarpu pas garazinius uztenka keliu desimtiniu :bee: :victory:

Ex Megane IV Grandtour
AUSTRAL ESPRIT ALPINE :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 17:50 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Energetikas rašė:
DainiusD rašė:

O kuom jie blogiau tvarko? Kad pigiau tai cia FAKTAS :!: Varyk i Sostena tvarkyti tuomet, jei jau taip nepasitiki "garaziniais" :roll: Man nereikia ju idiotisku saskaitu su trim nuliais, kai tuo tarpu pas garazinius uztenka keliu desimtiniu :bee: :victory:

aha ir kompiuterinę diagnostiką daro be problemų tikriausia....i ir apmokymus baigė su laužtuvu ir kūju rankoje, darbo patirtis iš savo klaidų ania :lol: :lol: :lol:

Energetikai gražus oras lauke eik pasivakščioti..labai sveika, nu nepirksiu aš daržinės nereikia man, negaišk laiko, nebent ką nors turi į temą parašyti apie Scenicus...

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 18:01 
DainiusD rašė:

aha ir kompiuterinę diagnostiką daro be problemų tikriausia....i ir apmokymus baigė su laužtuvu ir kūju rankoje, darbo patirtis iš savo klaidų ania :lol: :lol: :lol:

Energetikai gražus oras lauke eik pasivakščioti..labai sveika, nu nepirksiu aš daržinės nereikia man, negaišk laiko, nebent ką nors turi į temą parašyti apie Scenicus...

o kam tau tas scenikas? parase matau, kad turi rimtas masinas :victory: pirk avensi verso(aisku uz jos kaina iseina beveik 2 scenikai) arba korola verso(net isvaizda panasi i sceniko) ir nereikes sukti galvos apie jokias sostenas. :lol: salona issiurbliuoti ir kokia lempute pakeisti galesi ir pats, o daugiau vistiek nieko neremontuosi :mrgreen: ir tikrai nesakau, kad scenikas blogai, nes nezinau :victory:

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 18:28 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

nu kaina pats matai Toyota corrola verso 2001 = Renault Scenic 2006, beje Toyotos D4D irgi bėdų turi su smagračiu... benzinai super :D

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 18:46 
DainiusD rašė:
nu kaina pats matai Toyota corrola verso 2001 = Renault Scenic 2006, beje Toyotos D4D irgi bėdų turi su smagračiu... benzinai super :D

geri tie smagraciai, reti atvejai, jei kas pakeisi(ta karta bus brangu, bet ne vienai dienai) ir vel 100 metu vaziuosi, su avensiu verso bent karta i savaite tenka vaziuoti(dyzelis), tai galiu pasakyti, kad labai smagus automobilis :victory:

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 19:25 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:

aha ir kompiuterinę diagnostiką daro be problemų tikriausia...

DD-nuvariau praėjusią savaitėlę pas super-duper serviso ir oficialius renault atstovus "Sosteną" padaryti diagnostiką savo scenikui.Per pusdienį nesugebėjo padaryti diagnostikos ir rasti problemos.Sutarėm kitai dienai.Vėl pusdieniui palikau mašiną.Skambina-vėl negali padaryti diagnostikos,nes reikėtų pakeisti įpurškimo kompą(kuris kainuoja kiek mano mašina :D ) ir tada jie bandytų(!) vėl ieškoti gedimo :shock: .Geras eksperimentas?"Neskausmingas"?
Nuvažiavau pas "kairiarankius garažinius" su "laužtuvo ir kūjo diplomais".Per valandą diagnozavo ir pagydė...
Manau komentarai nereikalingi...Ir kompo keisti tikrai nereikėjo,problema kainavo viso labo 40 lt. :D

Off topikas. :oops: Kaip jaunimas auga? :wink:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 19:42 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

tai kas buvo?

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 21:26 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Giedrė rašė:
Off topikas. :oops: Kaip jaunimas auga? :wink:

Labas Giedre, gerai auga, jau galvą nulaiko, šypsosi, guguoja džiaugiasi širdis mano :D

kurioje "Sostenoje" tokie profesionalai dirba?

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 21:32 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

gisas rašė:
DainiusD rašė:

geri tie smagraciai, reti atvejai, jei kas pakeisi(ta karta bus brangu, bet ne vienai dienai) ir vel 100 metu vaziuosi, su avensiu verso bent karta i savaite tenka vaziuoti(dyzelis), tai galiu pasakyti, kad labai smagus automobilis :victory:

žinau kad geri, bet kad tik 66kw. Smagratčio bėda kartojasi kas 80kkm skaičiau forumą tipo galima pigiau per pažįstamus išsispręsti , bet kaip ir minėjau kaina lyginant su metais labai jau aukšta, man teko tik naujom ir benzinais važinėti tai labai čiotkos mašinos medžiagos gana geros kokybės, vairas lengvas, pakaba super, ant kelio stovi labai gerai erdvu, bet tuo senuku Corrola verso neteko važiuoti... reiks kada test drive'ui pajamti tuomet ir spręsiuos ar Toyota senukas ar Renukas naujesnis, renukui dedu pliusą už galingesnį variklį, gerą suportą (Vilniuje) na ir žinoma kompanija ne paskutinėje vietoje :D Bet mane dar neramina tas tepalų keitipo politika kas 30kkm... turboservisas peikia, kad tik iš Renault turbinų gyvena...

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 21:47 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:

Labas Giedre, gerai auga, jau galvą nulaiko, šypsosi, guguoja džiaugiasi širdis mano :D

kurioje "Sostenoje" tokie profesionalai dirba?

Kaip džiugu girdėti.Nepastebėsi,kaip lakstyti pradės.Aukit sveikučiai. :victory:

"Profesionalai" Kauno "Sostenoje".

To strix-buvo uždegimo kampas nusimušes ir dalis "pliuso" po kapotu kažkur dingdavo. :shock: Net nežinau kaip paaiškinti. :lol: Žodžiu...Gal išeis paaiškinti per mytą,bus paprasčiau. :lol:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Kov 12, 2010 22:40 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:
raskila rašė:
Apturejau gera dovana ant 2010 m.Nutruko pagrindinis dirzas.

tavajam, kaip supratau jau antrą kartą tam pačiam mašiniukui, užuojauta.

Hallo mafija, kaip laikotės, gal kas gali papasakoti apie Scenic II, Scenic grand , kalbu tik apie dyzelius, kaip važiuoklė, kaip elektronika, ar bijot šių mašinų ar galima su jomis draugauti? nuo 2006 prasidjo naujos kartos varikliukais su 120 arkliais kaip šie?
Žinau yra Scenic su 6 pavarom kaip tos dėžės laiko ar jų vengti?

Beje Grand Scenice ar yra atsarginis ratas??? jei salone gale trečia eilė sėdynių????

Labas Dainiau, apie važiuoklę rašiau 16psl., elektronika veikia normaliai, buvo rėlė žvakių sugedus 300LT.berods, rankinis durnas tas elektrononis, žiema buvo prišalęs, poto klaidas meta , reikėjo kompa valyti, beraktė durų atrakinimo sistema durniuoja irgi žiemą ,bet čia problema žinoma , durelėse labai prastai izoliuoti mygtukėliai ir jie oksiduojasi. Nuo 2006 variklis 2,0ltr su 130a.g., pas mane 120, bet 1.9ltr.Traukia tikrai gerai, vidurkis kuro apie 6ltr., tepalus keičiu kas 15tūkst., greičių dėžė 6 pakopų veikia be problemų ,rida jau virš 222t.Draugaut tikrai galima, vasara bus 3 metai kaip ją turiu, dar nenusivyliau ,nekeikiu, nors prisikabint yra prie ko, kaip ir visom kitom auto . Beje ,buna grandai ir su 5 vietom, tada bagažinė buna šiek tiek gilesnė. Tai tiek ,apsisprendimui žibalo šliūkštelėjau :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Kov 13, 2010 08:44 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:

Gerai, paskutini karta - ne i tema... Atsibusk, garaziniai jau senai turi diagnostine iranga (ir ne karve ji kainuoja), o be diagnostikos Renault automobiliuose po 2000 metu is viso nera kaveikti, neskaitant ivairiu traukiu, sailentbloku ar dar kokiu mechaniniu mazgu keitimo.
Ir nesiulau as tau Espace, is kur cia taip trauki, taigi rasiau, kad geras sprendimas ir Scenic, kadangi tau nereikia 7-viecio automobilio :victory:

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Kov 13, 2010 09:53 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

vytuksss rašė:
Labas Dainiau, apie važiuoklę rašiau 16psl., elektronika veikia normaliai, buvo rėlė žvakių sugedus 300LT.berods, rankinis durnas tas elektrononis, žiema buvo prišalęs, poto klaidas meta , reikėjo kompa valyti, beraktė durų atrakinimo sistema durniuoja irgi žiemą ,bet čia problema žinoma , durelėse labai prastai izoliuoti mygtukėliai ir jie oksiduojasi. Nuo 2006 variklis 2,0ltr su 130a.g., pas mane 120, bet 1.9ltr.Traukia tikrai gerai, vidurkis kuro apie 6ltr., tepalus keičiu kas 15tūkst., greičių dėžė 6 pakopų veikia be problemų ,rida jau virš 222t.Draugaut tikrai galima, vasara bus 3 metai kaip ją turiu, dar nenusivyliau ,nekeikiu, nors prisikabint yra prie ko, kaip ir visom kitom auto . Beje ,buna grandai ir su 5 vietom, tada bagažinė buna šiek tiek gilesnė. Tai tiek ,apsisprendimui žibalo šliūkštelėjau :)

Susiradau tavo žinutę, jo biski rekonstravai. Pamenu sename Scenice 96' priekiniai diskai neturėjo jokių apsaugų nuo purvo todėl ir susidėvėdavo, kaip kad kitų gamintojų mašinos, kaip su šiuo? Mano senasis buvo su jau pakeistais diskais nes kantas pirštu buvo vos užčiuopiamas, kai pirkau tai po 2,5m dar buvo geri, matai aš stabdau pavara nuo vaikystės mane taip primokė, stabdį spaudžiu extra arba kai nepakanka pavarų...

Kaip supratau Renault vis dar neišmoko eleketros normalios daryti, kontaktai vis dar oksiduojasi, na nieko baisaus aš su elektra draugauju :D

mano akys krypsta į Mercedes B200, bet jo kaina 2005 kaip Espace IV+ dar pusė detalėm :D
Tai Vytiksss, kaip supratau su varikliu bėdų neturi tas ir svarbiausia, kuro ryškiai iš balbiešų nepili :D
Ar vis dar verkia renukų varikliai tepalais? :D

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Kov 13, 2010 09:58 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

>>>Giedrė, kai taip parašei tai ir prisiminiau, kaip raskila sakydavo, kad Sostenoje ne problemos ieško, o mazgą keičia, pamenu raskila visokių fintų prigalvodavo, kad mazgo nekeisti, jis galva galvoja...na kitavertus laikai nelengvi matyt gerus meistrus išmėtė paliko pigius, čia tik spėju...

>>>Energetikas tu jau ketvirtoje žinutėje rašai apie Espace, o tema tai apie Scenic :victory:
man užtektų ir penkiaviečio Grand Scenic tos sėdynės tik svoris papildomas...

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Kov 14, 2010 20:21 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:
vytuksss rašė:

Susiradau tavo žinutę, jo biski rekonstravai. Pamenu sename Scenice 96' priekiniai diskai neturėjo jokių apsaugų nuo purvo todėl ir susidėvėdavo, kaip kad kitų gamintojų mašinos, kaip su šiuo? Mano senasis buvo su jau pakeistais diskais nes kantas pirštu buvo vos užčiuopiamas, kai pirkau tai po 2,5m dar buvo geri, matai aš stabdau pavara nuo vaikystės mane taip primokė, stabdį spaudžiu extra arba kai nepakanka pavarų...

Kaip supratau Renault vis dar neišmoko eleketros normalios daryti, kontaktai vis dar oksiduojasi, na nieko baisaus aš su elektra draugauju :D

mano akys krypsta į Mercedes B200, bet jo kaina 2005 kaip Espace IV+ dar pusė detalėm :D
Tai Vytiksss, kaip supratau su varikliu bėdų neturi tas ir svarbiausia, kuro ryškiai iš balbiešų nepili :D
Ar vis dar verkia renukų varikliai tepalais? :D

Kuras tik Statoil, o variklis nesisnargliuoja , švarus tik velniškai apdulkėjęs,yra visos apsaugos po motoru bet visvien brudo prigaudo pro plyšelius visokius.
P.S žiuriu sena kova vėl prasideda , Dainius už SC vėl , o Saulius už Espace :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 08:42 
Atsijungęs
Klubo prezidentas
Vartotojo avataras

vytuksss rašė:
Kuras tik Statoil, o variklis nesisnargliuoja , švarus tik velniškai apdulkėjęs,yra visos apsaugos po motoru bet visvien brudo prigaudo pro plyšelius visokius.

Tai, kad as jam siulau ir Scenic.. Bijau jau ir uzsiminti apie Espace, nes tai toks s.... Dainiaus zodziais tariant :banghead: :mrgreen: :lol:

Ex Megane IV Grandtour

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 10:30 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Buvom su bratka po auto turgelį pasivaikščioti savaitgalį, pasižiūrėti, ką žmonės parduoda, tai supratau, kad Espace tokie geri, kad jų niekas nesiūlo pirkti :lol: :lol: :lol: nė vieno nebuvo, na o Autopliuse, jų kaina lygi sceniko kaina, vis dėl to kad labai "Geri"

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 10:36 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

vytuksss rašė:

o kaip priėjimas prie variklio? Kažkaip man ten labai siaura, gal priekis lengvai nusiardo, kaip pamatyti ar variklis neapsiverkęs tepalais?

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 10:45 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:
vytuksss rašė:

o kaip priėjimas prie variklio? Kažkaip man ten labai siaura, gal priekis lengvai nusiardo, kaip pamatyti ar variklis neapsiverkęs tepalais?

Nei tu pats ardysi, nei tu žiūrėsi :bee: Nuveži pas raskilą, tas jau žinos kaip pasižiūrėti :mrgreen:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 11:42 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Albertas rašė:
Nei tu pats ardysi, nei tu žiūrėsi :bee: Nuveži pas raskilą, tas jau žinos kaip pasižiūrėti :mrgreen:

na perkant tai tikrai reiktų pasižiūrėti, kas ten kaip verkia ar ne :mrgreen:
Įdomu, kad priekinę lemputę pakeisti kartais nereikia 8 sąnarių rankos :shock:

Toyota Corrolla 1,6 08'

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 12:00 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:

Lemputes pakeisti nesunku. Gal kažkiek sudėtingiau vairuotojo šono ,nes ten stovi akumuliatorius. Aš kai keičiau jį išsiėmiau , tada priėjimas puikus.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 12:12 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Naganas rašė:
DainiusD rašė:

Lemputes pakeisti nesunku. Gal kažkiek sudėtingiau vairuotojo šono ,nes ten stovi akumuliatorius. Aš kai keičiau jį išsiėmiau , tada priėjimas puikus.

:oops: man paprasčiau, nuvažiuoju ir pakeičia :mrgreen:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 12:16 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Albertas rašė:
Ai...tu jau labai poniškai... :D :D :D

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 12:25 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Naganas rašė:
Albertas rašė:
Ai...tu jau labai poniškai... :D :D :D

Tai, kad nuvažiavau pas raskila, kad važiuoklę patikrintų, o tas dar pora lempečkų perdegusių pamatė, tai ir pakeitė, aš pats ir nemačiau

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 14:31 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

DainiusD rašė:
vytuksss rašė:

Žvakės keičiasi labai lengvai ,viskas kaip ant delno , oro filtras sunkiai pasiekemas keičiant pora valandų sugaišau , priėjimas sudetingas jei kur giliau reiktų prieit(tfu tfu dar neprireikė :) , lemputes geriausiai pakeist kai bamperį priekinį atpalaiduoji, tada lempos lengvai išsiema ir pakeiti. Žodžiu mašina padaryta važiuot ,o ne remontuot. Jei gautų smūgį į priekį ,atkelt praktiškai ten neįmanoma būtų ,nes taip sukišta visakas kad eina na... Bet žiuriu kiteims kolegoms tai nekliūva , nežinau , man tai čia jau problema. Variklis iš apačios tik gerai matosi, ar snargliuojasi ar ne.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Kov 15, 2010 15:49 
Atsijungęs
Naujokas

Sveikas,
Įkišiu ir aš trigrašį:
Pas mane '04 1.9dci Scenic nuo rugsėjo :)
Na akuma pakeičiau- buvo dar originalus, keistos lemputės, tepalai, filtrai ir dvi pakaitinimo žvakės. O šiaip prie -20 vedės kaip uoga, kolkas jokių didesnių bėdų (tfu, tfu tfu). Rinkausi tarp Corola Verslo, Espace iV ir Scenic- išbandžius visus likau prie scenic. O ir atsiliepiomai meistrų puikūs, ypač api 1.9dci. Beje normalaus grando neteko matyti- visi labai uždrožti buvo pasitaikę.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1693 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 57  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Nuolaida hostingui