Lietuvos Renault klubas

www.renaultclub.lt
Dabar yra Šeš Spa 10, 2026 07:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2881 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 97  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 12:39 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

nagi, pataupom kelis litus. atsakykit: jei paprastos lempikes H1 osram kainuoja po 9 Lt, o philips po 16... ar verta rinktis antraji varianta? gal kas esat tuos ecovision susideje? Paveikslėlis

jei yra tikimybe, kad osram bus oranziniai, tai tada imsiu philips. bet jei jie vienodi, tai einu pestute iki maximos, kur maciau tuos osram...

Į viršų
 Aprašymas Siųsti asmeninę žinutę  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 14:50 
Atsijungęs
Naujokas

blindfly rašė:
beje, man sildo tik puse priekinio stiklo. Ar labai sudetingas remontas? ar net neapsimoka?

Man atrodo kad net neapsimoka ten kazka daryt,kogero paciam stikle nutruko tos šildimo juosteles,tik jei stilka keist del to bet ir kainuos :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 14:53 
Atsijungęs
Naujokas

Intoto rašė:
nagi, pataupom kelis litus. atsakykit: jei paprastos lempikes H1 osram kainuoja po 9 Lt, o philips po 16... ar verta rinktis antraji varianta? gal kas esat tuos ecovision susideje? Paveikslėlis

jei yra tikimybe, kad osram bus oranziniai, tai tada imsiu philips. bet jei jie vienodi, tai einu pestute iki maximos, kur maciau tuos osram...

Pas mane osram sudeti viosose zibintuose,tikrai negeltonai sviecia,ir nakti juokiu problemu su matomumu :victory:

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 15:02 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

neskaiciau pries tai esanciu postu, bet jei norit paprastu lempuciu ir kad sviestu balta (link melsvumo) sviesa tai pirkit NARVA Range Power White, jos nera brangios o sviecia tikrai gerai.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 16:09 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

nt2, kur patartum ieskoti? ar buna kokiuose rimi ar maximoj? Bendrai dzin... visvien as ju nepirksiu, prisiskaiciau tokiu komentaru, kad as net nebenoriu apie tas baltas/melsvas girdet (patvirtino mano isankstines abejones). Nusipirksiu kazkiek energija taupancias filipsines ir man uzteks.

Citata apie narva: "kiek prasčiau"? - ne tas žodis... teko važiuoti keliu kur viena juosta jau nudžiūvus o kita šlapia, tai persirikiavus nuo sauso asfalto ant šlapio - atrodo, kad faros išsijungia...Baisus... Cha cha, vienžo - ne lempos, o visiškas "šū..das".

Daugiau idomybiu sia tema: http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showP ... 2855984250

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 17:40 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

"Puslapis nerastas".
Kas dėl tos baltos šviesos, aš negaliu, kaip man patinka, kad atsispindi visos ženklinimo linijos ir kelio ženklai puikiai.
Dėl apšvietimo ant šlapio asfalto - deja, taip, sugeria tą šviesą. Dėl to ypač žiemą, turbūt nėra labai praktiška, naktimis važinėjant tolimais maršrutais.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 18:05 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

va butent, o man padaznejo kelelis vilnius-klaipeda-vilnius. todel sprendimas buvo priimtas be ilgu dvejoniu.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 18:22 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

nezinau ka jis ten susidejo, bet buvau isidejas i praita automobili narva range pover ir tikrai man viskas gerai sviete, ten jei pas ji nureguliuota i dangu arba nusipirko kokias paprasta ir ne narva o kokias narta :D tai taip ir buna :) negiriu as ju taip labai tiesiog man patiko tai kad kaip reklamoj buvo parasyta apie spalva taip ir sviete :)
stiprumas gal panasus i paprastu gal siek tiek stipresnes :) atlaike man jos normaliai, pardaviau automobili su jom turbut dar ir dabar vazineja nekeites :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 18:26 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

nezinau, gal ir tavo tiesa. vilniuj ju nelabai kur randu... eksperimento vardan galeciau pabandyt, bet rasti nepavyko.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 19:25 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Intoto rašė:
nezinau, gal ir tavo tiesa. vilniuj ju nelabai kur randu... eksperimento vardan galeciau pabandyt, bet rasti nepavyko.

As ir i priesrukinius isidejau narvas 4100K. Nu ku, sviecia gan padoriai, gal ant slapio kelio siek tiek ir prasciau, bet ryskaus skirtumo nera. Plius gerai vizualiai dera prie gamykliniu xenonu :mrgreen: Susisiek su Next'u, jis man jas suvairavo, kaina lyg tai apie 30 lietuvisku.
p.s. buvo lyg tai apie jas diskutuota "Xrenonai" temoj.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 19:35 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

tai kad as kol dar dar vienaakis xenonas esu. todel priesrukiniai mirtinai reikalingi. ryt keliauju i klp, o dabar vienoj pusej veikia trumpasis, o kitoj priesrukinis. absurdas kazkoks i prieki ziurint... :lol: taipogi bus matyt tolimesni zingsniai del zibinto taisymo, nes siais laikais viskas remiasi i $. Pats zinai.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 20:15 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Absurdas su vienu žibintu važinėti. Suprantu, kad xenonai brangūs, bet nepateisinu tokių neatsakingų vairuotojų.
Pataupysi tą 100lt (gal daugiau) bet gal tai kainuos kažkam gyvybe. Na nebūtinai, tiek skaudžiai.
Bet jei neapšviestam plote kliūtis bus ir automobilį apgadinsi. Pigiau atsieis?
Geriau savaitę nerūkyti ir nervingam būti, nei važinėti be šviesų.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 20:54 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

niekshe, nebuk niekshas... ne xenono lemputej beda (beda zibinto viduriuose - ksenono blokelyje).

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 21:42 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Nesvarbu, kame bėda, juolab, kad tu žinai - kame ir vis tiek nieko nesiimi (galbūt ir turi savų priežasčių) bet dabartinis rezultatas yra toks,
kad tavo automobilis neatitinka (arba atitinka nepilnai) techninius reikalavimus (teisiškai) ir gali kelti grėsmę. Taip "ant popieriaus" parašyta.

Bet čia jau OT, dabar abu pažeidžiam forumo taisykles. :lol:

O į temą, tai norėčiau paklausti, kaip blindfly nustatė, kad pas jį nepilnai apšildo priekinį stiklą.
Ar delną pridėjus jaučiasi, kad stiklas šiltas? Ar sniegas nutirpsta greičiau? Tiesiog įdomu, nes nesu tikras ar pas mane šildo.
Priežastis akivaizdi gali būti — įtrūkęs stiklas.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Lap 25, 2010 21:53 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Niekshas rašė:
O į temą, tai norėčiau paklausti, kaip blindfly nustatė, kad pas jį nepilnai apšildo priekinį stiklą.
Ar delną pridėjus jaučiasi, kad stiklas šiltas? Ar sniegas nutirpsta greičiau? Tiesiog įdomu, nes nesu tikras ar pas mane šildo.
Priežastis akivaizdi gali būti — įtrūkęs stiklas.

Gali buti zmogui ir rele nusprogusi, nes ju yra dvi - kairei ir desinei priekinio stiklo pusei.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Lap 26, 2010 00:09 
Atsijungęs
Dalyvis

Kiek buvęs savininkas sakė - pas mane irgi turėtų šildyti tik pusę stiklo, bet ant aprasojusio lango tokio 'malonumo' išvis npastebėjau :)
Kur tiksliau ten tos rėlės ir pravodkė slepiasi? Iš lauko, iš salono? Viršuj, šonuose ar apačioj? :) Reiktų prieš žiemą susitvarkyti šitą malonumą... aišku, stiklas pas mane trūkęs, bet keleivio pusėj viršuje.. labai tikiuosi, kad bent vairuotojo pusę atgaivinti pavyks :)

Beje, gal kam teko susidurti su rankenėlės , kuri reguliuoja oro srautą (langas, kojos, per vidurį..) tvarkymu? Pučia tik į langus, pati rankenėlė sukinėjasi gan standžiai, tai kaip suprantu - trosas nebus nutrūkęs. O kas dar ten gali būt negerai?

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Lap 26, 2010 00:40 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

na ryte isedus i masina per velai peciu isijungiau ir aprasojo man visi langai. Ijungiau stiklu sildyma, tai atrasojo tik vairuotojo pusej stiklas, o keleivio pusej liko uzrasojes. Tokia ryski linija matesi. :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Lap 26, 2010 00:52 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

man visas stiklas nevienodai atsyla, bet as laaabai tingiu priezasciu ieskot. man visas stiklas skirtingom juostom veikia/neveikia... taip ir nezinau.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Lap 26, 2010 16:13 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

priekinio langu sildymo reles randasi berods jei gerai pamenu, iskart po kairiojo priekinio zibinto - ten pamatysi dvi violetines viena ant kitos pusiau apvalaus korpusais dezutes. Kartais buna, kad paveikia korozija ir anos nebekontaktuoja gerai.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Lap 26, 2010 17:14 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Tai čia phII gal? Nes I kažkaip nepamenu, kad prie lempos išvis kažkas būtų. Gal tos rėlės ten prie kitų, prie akumuliatoriaus kur yra dėžutė? Ar išvis salone?
Žino kas tiksliau?

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Lap 27, 2010 23:57 
Atsijungęs
Dalyvis

Niekshas rašė:
Tai čia phII gal? Nes I kažkaip nepamenu, kad prie lempos išvis kažkas būtų. Gal tos rėlės ten prie kitų, prie akumuliatoriaus kur yra dėžutė? Ar išvis salone?
Žino kas tiksliau?

Šiandien radau tas dvi violetines rėles iškart už vairuotojo faros pas ph1.
Reiks išsiaiškinti kaip dabar jas patikrinti.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Gru 01, 2010 01:24 
Atsijungęs
Dalyvis

Na, kolegos... gal jūs minčių kokių pametėtumėt? :)

Taigi, papilsiu tokią paklodę... gal kam minčių bus nuo ko pradėt ieškot sliekų?

1. Buvo problema, kad motoro temperatūra laikosi ties pirmu ketvirčiu (temp. rodyklė), kai turėtų būti ties viduriu. Pasikeičiau termostatą - neoriginalų įdėjau (71°), nes originalus ne mano kišenei kol kas...
Taigi - temperatūra stovint pakyla iki normos (ties viduriu rodyklė) bet važiuojant ji pakyla iki trečio ketvirčio, kartais krenta žemiau vidurio, po to vėl kyla.. ir taip visada. Stovint mašinai radiatoriaus ventiliatorius įsijungia temperatūrai pakilus vos virš vidurinės rodyklės.
Sistema lyg ir nuorinau. Beje, nuorinimo tašką radau tik ant pečiuko šlangos. Ant radiatoriaus nėr... daugiau neturėtų niekur kitur nusiorint?

2. Pečiukas nepučia šilto oro. Maniau, kad bėda bus per mažoj variklio temperatūroj... bet po termostato keitimo - pagerėjimo salono temperatūrai nepajaučiau. Kartais būna toks šiltesnio gūsio 'spazmas', bet tiek ten jo.. Abi šlangos einančios į pečiaus radiatorių karštos, bet kaip suprantu - nepakankamai, nes rankas, rodos, galiu ant jų nulaikyti. Kai keičiau antifryzą - jis buvo tikrai švarus, tai iš pradžių maniau, kad pečiaus radiatorius užsikišęs nelabai gali būt...

3. Oro srautas - pučia tik į langus. Ir tai nepasakyčiau, kad labai stipriai (nors ventiliatorius ir pilna galia įjungtas). Rankenėlė reguliuojanti srautą, kaip suprantu - pajungta trosu. Jis nenutrūkęs, nes pasipriešinimas sukant rankenėlę yra. Užsukus ją į priešingą pusę (kojų kryptis) į langus pūsti nustoja... bet daugiau išvis niekur nepučia (girdisi, kad pečius kažkiek užsidaro).
Per vidurines ventiliacijos ertmes išvis jokio srauto nėr.
Kas čia gali būt? Trosas užsilenkęs? Pečiaus sklendės grybauja? Jau ruoštis ardyt visą panelę, ar galima dar kažkaip kažką..?

4. Kartais grybauja ventiliatoriaus galios rankenėlė... būna, vėjelis pučia ir staiga nustoja. Po to vėl atsigauna. Kartais padeda rankenėlę atsukti pilnai galiai - tada girdisi, kad kažkokia rėlytė spragteli keleiviui ties kojom ir ventiliatorius pradeda pūst maksimalia galia. Atsukus rankenėlę kiek atgal - pūtimas išvis nustoja. Po kurio laiko - vėl susitvarko.
Elektra pūliuoja?

Buvęs sąvininkas minėjo kažkokią elektrinę 'dalį' ties keleivio kojom, kurią kažkada keitė.. ji kažkaip susijusi su šildymu. Gal žinot apie ką jis? Ką ji daro? Gal ten koks briedis slepiasi?

Taip pat sakė, kad salono oro filtras praktiškai niekad nekeistas. Ar jis gali kažkokią įtaką turėt kažkuriai iš mano turimų problemų? Patikrint to nelabai išėjo.. ir taip šiandien vos nesušalau mirtinai keisdamas termostatą O ir nelabai įsivaizduoju kaip iki to salono filtro prisikasti... (žinau, kad keleivio pusėj po kapotu turėtų būti).

Jei turėsit kokių minčių, kad kažkiek užvestų ant kelio - būsiu labai dėkingas už jas

P.S. pridursiu, kad mašinoj originalūs olandiški kopūstai yra... jei tai dar kažką reiškia.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Gru 01, 2010 04:39 
Atsijungęs
Klubietis

1. Jei nėra kondicionieriaus, tai daugiau nuorinimo taškų nėra, kaltinčiau dėl visko lievą termostatą, turėtų lyg ir prie 78 laipsnių atsidaryt. O dėl nuorinimo problemų būtų kitos bėdos, rimtesnės :lol: Ir abejoju kad termostatas 71 laipsnio kažkodėl...
2. O dujos yra pas ją (EDIT: daskaičiau postą iki galo, yra :lol: )? Man su senąją panašiai buvo, tai dujininkai reduktorių sutvarkė, susitaisė. Kuriam laikui... :lol: po to dėl termostato pradėjo ožiuotis

Salono filtras gali turėt įtakos langų apgaravimui, randasi jis keleivio pusėj po priekiniu stiklu, ten tokia plastmasė nusiima (Prie valytuvų čia viskas)

BMW 530d '04 E60 Ex
BMW 528i '10 F10

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Gru 01, 2010 18:55 
Atsijungęs
Dalyvis

NForce rašė:
1. Jei nėra kondicionieriaus, tai daugiau nuorinimo taškų nėra, kaltinčiau dėl visko lievą termostatą, turėtų lyg ir prie 78 laipsnių atsidaryt. O dėl nuorinimo problemų būtų kitos bėdos, rimtesnės :lol: Ir abejoju kad termostatas 71 laipsnio kažkodėl...

Termostatas tikrai 71 laipsnio :)
Ir problema išsisprendė šiandien aušinimo sistemą papildžius dar litru skysčio... numalšinau troškulį reiškias :)

NForce rašė:
2. O dujos yra pas ją (EDIT: daskaičiau postą iki galo, yra :lol: )? Man su senąją panašiai buvo, tai dujininkai reduktorių sutvarkė, susitaisė. Kuriam laikui... :lol: po to dėl termostato pradėjo ožiuotis

Užsirašiau šiandien į Salininkų servisą pečiaus praplovimui... bet sako, kadangi yra dujos - greičiausiai tai nepadės, mol visai kitokia cirkuliacija aušinimo sistemoj. Tai po velniais tada... negi tas reduktorius su dviem pusmetrinėm izoliuotom šlangom gali suvalgyti VISĄ šilumą?
Tvarkyt reikia, ir nežinau nuo ko pradėt... nesinori 80Lt išmest už pečiuko radiatoriaus plovimą... bet nuo ko pradėt ieškot bėdos? :/
Dar kiek, ir ras mane kasnors mašinoj sniego senio kostiumu apsirengusį :banghead: :D

Beje, NForce, o kas ten per bėdos su tuo reduktorium buvo?

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ket Gru 02, 2010 09:31 
Atsijungęs
Klubietis

Praeiti šeimininkai kažkokias lievas dujas pylė, buvo pilnas reduktorius visokio šlamšto privarytas :lol:

BMW 530d '04 E60 Ex
BMW 528i '10 F10

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Gru 03, 2010 10:55 
Atsijungęs
Dalyvis

Na ką, galiu pagirti Salininkų autoservisą :)
Nors direktorius prigąsdino, kad jei yra dujos - greičiausiai plovimas nepadės.
O meistrelis, kuris dirbo - sako: nieko, prapūsim ir bus viskas ok :D

Paveikslėlis

80 lietuviškų tugrikų palikau už nepilnos valandos darbą. Rūgštis, su kurią plovė - išbėgo juodos spalvos, su visokiais gumuliukais... sistemoj sandariklio būta (žinau, kad radiatorius keistas, tai gal seną bandė 'tvarkyti' tokiu būdu).
Na, o grįžtant namo teko prisisukti temperatūrą, nes ausys užkaito :bravo:

Liko tik susitvarkyti bėdas su pečiaus sklendėm (nes pučia tik į langus) ir galėsiu važinėt žiemą pasišvilpaudamas :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Gru 03, 2010 11:25 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

kur tas salininku servisas? man irgi reikia silumos. uz 80 lt sutinku atiduoti vyrukams ir savo peciu, kad tik galeciau pasisildyt nagus. vakar taip nusaliau, kad valanda namie karstoj vonioj tupoejau... visoms kancioms yra ribos.

radau radau radau... tiesa, kaip tu tareisi su jais? idomu, jei reikia sask-fakt. ar israsytu... hm.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Gru 03, 2010 11:40 
Atsijungęs
Dalyvis

Intoto rašė:
kur tas salininku servisas? man irgi reikia silumos. uz 80 lt sutinku atiduoti vyrukams ir savo peciu, kad tik galeciau pasisildyt nagus. vakar taip nusaliau, kad valanda namie karstoj vonioj tupoejau... visoms kancioms yra ribos.

radau radau radau... tiesa, kaip tu tareisi su jais? idomu, jei reikia sask-fakt. ar israsytu... hm.

tai toks ten ir tarimasis... pasiskambinau trečiadienį ir šiandienai užsirašiau (vakar būtų priėmę, bet VST jiems elektrą atjungę buvo).
dirba jie oficialiai, tai manau nebus problemos dėl faktūros. nors kitą vertus - tie keliolika sutaupytų litų nelabai ir žaidžia kaip už tokį šiltą malonumą mašinoj :)
pats po praeito savaitgalio kelionės iš Jonavos į Vilnių vos nenumiriau nuo šalčio.. tai daug negalvojant lėk pas juos :)

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Gru 03, 2010 12:30 
Atsijungęs
Klubietis
Vartotojo avataras

Intoto rašė:

Intoto, pabandyk i Svarune kreiptis tokiu klausimu. Jie skelbiasi kad peciuko plovimas 30lt,- zvilgtelk per nuoroda:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=lt

Į viršų
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pen Gru 03, 2010 12:56 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

BLiuzai, tai jie tik siauliuose. as jau sutariau, kad mane siandien salininkai priims. tik va, kad termostatas ir antifrizas seni like. na, tiek to, bent sazine bus rami, kad peciukas svarus. o kita sav. pribaigsiu ausinimo sistemos pakeitimus.

Į viršų
Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2881 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 97  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Nuolaida hostingui